عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه ظرفیت عمرانی کشور فراتر از آن است که با حمله دشمن به تعدادی پل آسیب ببیند، گفت: شیطان بزرگ به جان کشورمان افتاده و هر اقدامی انجام می دهد تا ضعف نظامی خود را پنهان کند اما قطعا نتیجه نخواهد گرفت و  آمالی که برای ضربه به نظام داشت را به گور خواهد برد.

راهبرد ترامپ از سقوط نظام و تسلیم محض ایران به زدن پل تنزل یافته است

مصطفی طاهری در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در مورد ادعای جدید ترامپ مبنی بر اینکه ما به چند پل ایران حمله خواهیم کرد، گفت: قطعا پاسخ ایران در این خصوص سنگین تر خواهد بود و زیر ساخت های آمریکا، رژیم منحوس صهیونیستی و کشورهای منطقه که در این جنگ با در اختیار قرار دادن پایگاه هایشان، دشمنانمان را همراهی می کنند از اهداف مشروع خواهند بود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: آنچه مسلم است جمهوری اسلامی ایران بزرگتر و قویتر از آن است که با حمله دشمنان به تعدادی پل آسیب ببیند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: اگر این اتفاق بیفتد ظرفیت عمرانی کشور فراتر از چیزی است که دشمنان تصور می کنند و به سرعت نسبت به ترمیم پل های آسیب دیده اقدام خواهیم کرد و حتما آسیبی که در مقابل به آنها خواهیم زد شدیدتر  خواهد بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هم اکنون شیطان بزرگ به جان کشورمان افتاده است و هر اقدامی انجام می دهد تا ضعف نظامی خود را پنهان کند اما قطعا نتیجه نخواهد گرفت و  آمالی که برای ضربه به نظام داشت را به گور خواهد برد./
پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار